Легенды завтрашнего дня | A Haunting | (2017) DVD Pokémon the Movie 20: I Ch..

Közkedvelt TV sorozatok

Eve

X-Akták 11. évad 2. rész


Kövess minket a Twitteren!Sorozat: 

X-Akták 11. évad 2. rész

X-Akták 11. évad 2. rész online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak a bordó kereső mezőt használnod vagy válassz a közkedvelt TV sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé a weboldalt.
Ha tetszett, amit láttál, a közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


X-Akták 11. évad 2. rész információk

Részletek

Cím: This
Megjelenési év: 2018
Évad: 11
Epizód: 2
Epizód hossza: 45 min
Rendező: Glen Morgan
Írók: Chris Carter (created by), Glen Morgan, Brad Follmer (staff writer), Benjamin Van Allen (staff writer)
Szereplők: David Duchovny, Gillian Anderson, Mitch Pileggi, Barbara Hershey
IMDB osztályzat: 7.8

Cselekmény

Az sorozat két teljesen ellentétes személyiség, Fox Mulder (David Duchovny) és Dana Scully (Gillian Anderson) FBI ügynökök életét követi nyomon, amint próbálják felderíteni a hivatal rejtélyes megoldatlan ügyeit, melyek közül a legtöbb paranormális jelenségekre utaló nyomokat tartalmaz. Mulder gyermekkorában tanúja volt testvére földön kívüliek által való elrablásának. Meggyőződése, hogy a világ tele van megmagyarázhatatlan jelenségekkel, földön kívüli élőlényekkel és emberi anomáliákkal. Scully ezzel szemben orvos, akinek határozottan az a véleménye, hogy minden jelenségnek megvan a tudományos magyarázata.